keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Paperi syvämmet

Nyt ollaankin keskellä viikkoa ja pakkasta on -12 astetta ja kirpeä viima kiristelee poskipäitä. Viima tulloo tuolt idän puolelt, josta ei mittään hyvvää muutenkaa tule...meijän isävainaa sano...

No mut, punaset paperisyvämmet saa viihdyttää tällä kertaa teitä, hyvät lukijat.
Mie ny keksiny muuta asijaa ku kuvasin nuo jouluksi leikkelemät syvämmet.
Harvathan nuo rivit on, ku piti lissää leikellä...mut ehkä ens jouluksi tai toisaalta mie keräsin aikakaus lehtilöit, joista piti leikkaamani jottain värikkäit syvämmii, mut on tainnu unohtua koko rojekti. Olen istunu rojektipöyvän vieres ja käännelly kangas palasii käsissäni ja muutaman sydämen leikkasin, huovasta, farkusta ja heijastinkankaasta, mut muuten en oo edennyt niis hommis. Hittaasti hyvä tuloo, sanotaan, mut en mene takuuseen, et näin hittaasti ku miun toimet etenee...
..
Ompelukone on oikein hyvä, ompelin paksua saumaa ja farkkukangasta, kyä jaksaa ommella paksumpaakin, Evaraukka olis jo kurtannut kankaa ja katkaissut neulan. Hää reppana oli jo niin kypsynyt näihe miun hommii siks piti antaa hänet huolto-ukon kynsiin, jos sitte tulis lissää energiaa ja joku muu sais hänest kivan palvelijan!

Voihan hiivatti, meijän ikkunat on nii jäässä , etten nää rojektipöyvän äärestä mittään ulkopuolista meininkiä, istu siinä sit pää ideoita täynnä, ku ei nää ees ulos. Työn toteuttaminen on ihan mahdotonta:)

Sukantekeleet ovat viel vaiheessa, mie kulutan nii paljo aikaa tääl netissä, etten kerkii kästöitä tekemään, nyt viel löysin  tuon PINTEREST.COM  jonka sivuja selaillessa aika kuluu mielettömän nopeasti. Siellä on niin kauniita tekeleitä, kyl niit mielellään  katselee:)

Tälläsii tännään, kuullaan taas ja voikaatten hyvin:))

10 kommenttia:

 1. Pinterest on vihinviimeinen keksintö! Siellä on niin paljon kaikkea ihanaa katseltavaa, että tämä reaaliaikainen elämä tuppaa hurahtamaan ohi ja sivu... pitää panna itsensä kuriin, jotta saisi jotain aikaiseksi. Vanha herra on jo näreissään, kun mää koko ajan kiljun sille Tuu kattoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapi olla se viho keksintö, katsellessa vaa miettii tuota pitäs tehä ja tuotaki ja kokkeilla solmuruusukkeita ym, mie enne jouluu pinteresiin joutusin ja niiku töissä näkkyy: ei näy mikkään:)

   Poista
 2. Onneks mie en oo tuolla fasebookissa, ni enpääse noihin sivustoihin, miulla jo blogeissa menee aikaa.
  Nuo siun syvämmet on sit hauskoi, tuolviisiihää vois tehä vaikka millaset verhot.
  jaksamissii siulle Anni näihi pakkasii:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sentää, ei tarvihe olla fasepokissa, voi kattella niitä ilmanki ku ettii googlesta!
   Juu tuollasen idiksen sain sielt pintereksistä, tekivät tuollasen sytän koristuksen mm. parisängyn päätyyn. Oliks se ny seinään kiinnitetty vai mite se ol. Mie käyn oikeestaan siel vaa valikoiduissani kästöissä, jota sit omalta kirjautumissivulta kattelen. Niit joihin oon antanu " tykkää" syvämen. Nii hyö on sellane jokusen 200 tekeleen kollaasi.
   Hyvvää vointii siulkii kosotäti ja piä villasukat ja säärystimet ja rannekkeet lämmittämäs ain ku soppii kohalle.

   Poista
 3. sorjat on syvämmet ja niitä voi olla minkä värisiä ja mallisia vaik kuin paljon.ja parinviikon päästä kun on se ystävänpäivä niin eikös se olekin sit syvämmien juhla.
  pakkanen kiristyy ja lauantaiksi lupaili lumisateita,kun ei tulis paljoa että jaksan kolata.mieheni on niin sairas että ei jaksa enää kolaus hommia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä voip tehä kaiken värisii ja kiinnitellä vaik pitkin seinii:) Meil tääl kerrostalos on melkein valkoset seinät, eikä saa ite mittään maalailla tai tapiseerata. Ehkä vois saaha jonkun seinän maalauksen jos isännöitsijältä pyytäis.
   Voi sentään, etkö sais sit jonkun kolaamaan, antasit vaik pienen palkkion, sillain voi menetellä, ku ei kertoile kylillä. Auttamishommat olis iha hyvä:)

   Poista
 4. Sydämet piristääkin.
  Minä vähän säälin ompelukonettani, kun sitä paksua saumaa farkusta ompelen, neuloja katkeilee, eikä varmaan tee hyvää koneellekaan.
  Pinterestin sinut on kyllä mahtavia ♥

  VastaaPoista
 5. Nii'i jotain helppoa kun tekee, tulee mieli tehneensä jotain:) Ompelukone toimii paremmin kuin entinen, on ilo ommella hyvällä koneella, pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 6. Mikäs kiire tässä, teehän rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei siul. Oi kiire on vissiin elämään, ku tuntuu et aika käyp vähhiin. Ja tekköö niiku varastoon, jos männee näkö toisestaki silmäst, se ain takaraivos murheena kaivertaa.
   Kyl mie rauhas teenki, pakko ei oo, vaik välil iskee paniikki, ku tekemist ja lankoja olis kaik paikat täynnä. Mielentilan vallitessa, välil o olevinas kiirus, välil ei oo mittää kiirusta, pötköttellään sängyl koirulin vieres.

   Poista