torstai 14. elokuuta 2014

Kelta/mustassa ladymummu 68 v:)))


  Edit otsikkoa 15.8.14

  Hyvänenki aika  ku mieki tulin kaupoilta ja aloin kuvata itteeni peilin kautta, olen olevinas nii tyylikäs sitruunan keltaisessa ohuessa puserossa, jonko ostin vuosia sitten ihan vaan topin päälle jakuksi, vaikka onkin lyhkäset hihat, ei minnuu haittaa, kuhan pääl pyssyy, näättehä, et vielä ryntäiden kohdalla on napit melkein kiinni...no ei oo tarkotuskaan napittaa kiinni, höpsön näköst sekin....
Mie oon aika tuhtissa kunnossa ruskettunutki mukavast, ko siel tuvalla ollaan istuttu terassilla.
Tuo kamera minnuu häiritsee, mut en osannu muutenkaan sitä asettaa.
Farkut on tietysti jalassa, niistä en saanu niin minkää laista otosta ja kengat ovat  MERRELIN SANDAALIT,  Ovat todella hyvät kävellä, istuvat  napakasti ja pohja joustaa askelien alla. Minulla oikeestyaan on kahdet, vain erin väriset, punaiset ja beessit.Sandaalit  ovat  matalat ja vähä sporttiset, mut soppii farkkujen kans piettäväks oikein hyvi ja etenki koiran kans ko ulkoillaan, paan ne jalkaan. Eivät hierrä paljasta jalkaa.
Hyvät kun löytää, niin kahdet pitää hankkia. Nämä ovat monen  vuoden vanhoja, mut vuoron perään pidettynä kestävät kaksin verroin:)
Musta pusero on JOCCA FASHION FINLAND MILLI TAI MILLA. Puseross on kivat nauhat koristeena kaula-aukossa.
Ukkoin ku tään kuvan näkkee, sannoo> onks siul viel noin iso nenä>...nnhhmmmhäne huumoria. Kerran ku näytin yhen yli kaks kymment vuotta vanhan kuvan, hää tokas< ons siul sillo jo ollu noin iso nenä<  ....vitsi  kai? silloin ja mie purskahdin karmivaan nauruun.

No mitäs ny kirjottasin, ainii käytin auton pesussa ja vahauksessa ja kiertelin kirpparilla valmista ootellessa, pari viime vuotist ET lehtee löysin ilmaiskorist.
Nyt peijooni on jalat kippeet, ko marssin pitkin katuja,,,no ei se matka niin pitkä ollut, muuten väsyy jalat ko on kasvanut "isoks tytöksi",

Ny mummokoira istuu  lattialla ja kuuluu tuhisevan, alaha emäntä käyvä pitkälles sänkyyn.
Soon öitä ny...

14 kommenttia:

 1. Upea leidihän sieltä peilistä katselee! Samaa ikäluokkaa ollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui sentään, eikös tunnu kauheelt, niin paljo jo vuosia takana.

   Poista
 2. Niin siellä perästä tullaan muutaman kuukauden viiveellä, onnea vaan näin jälki käteen! :) Tyylikäs lady eikä nenäkään ole ollenkaan liian iso, sanokoon ukkos mitä vaan. Mutta kokeilepa joskus ottaa kuva itsestäsi niin, että käännät kameran itseäsi kohti ja hiukan yläviistosta edestä päin nappaat kuvan. Aina se kuvattava ei satu kohdilleen, joskus näkyy vain hiukan korvaa, mutta kun monta kuvaa nappaa niin voi onnistua saamaan hyvänkin selfien. Onneksi nykyisin ei tarvitse filmiä ostaa kallilla hinnalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyl miun on sellane äitteeni nenä, hänel ol leveä nenä. Mie koittelin noita kuvaus kikkoja, mut ei taho käet riittää, ku tahtoo isomman kuvan, ettei pelkästään naamavärkistä.
   Ukkoin joskus kuvaa ku pyydän, mut en kerkii ees asentoo ottaa, ko jo välähtää. Joissain asioissa on hää nopee, Terassil hää otti kuvan ku olin kylpytakki päällä, no enhä mie kerit saamaan itteeni kuvaukselliseen asentoon ko hää räpsäytti. Sitte ihmettel., ko mie mutisin.....

   Poista
 3. Ootpa sie komian näkönen, tuo keltain jakku soppii siulle hyväst.
  Oikei lepposaaa viikonloppuu siulle:)

  VastaaPoista
 4. Eikös ookin kommee, tuon keltasen puseron ostin jokusena kesänä, kun ol kuoron kesä laulajaiset ja piti saaha keikalle kesäist päälle. Mie olin jo mukavast ruskettunu,ku olin toppatakki pääl ottanu parvekkeel aurinkoa naamaan! Keltanen sit sopiikin kun o vähä rusketusta. Ei muuten sovi.
  Sit niis juhlis miul ol oikein kukertava, kukkainen puolihame, jossa ol myös keltast värrii. Kyl meijän laulukuoro katsel pitkään, ko mie purjehdin värikkäissäni omal laulupaikalleni. Tais jokunen vähä paheksuakin, katseista päätellen, onha sentään eläkeläiskuorost kyse .Musta on väri joka yleensä on esiintymis asuna niissä porukoissa. Kuoron johtajakin silmäili niiku; vähempiki olis riittäny....( värikkyys) tarkoitan.
  No mut loppu hyvin, kaik hyvin.
  Mukavaa viikon loppua siulleki kosotäti:))

  VastaaPoista
 5. Oikein on hieno lady keltaisessa puserossa! Meilläkin Karvakuono käy vieressä komentamassa nukkumaan ja ihmettelee pää kallellaan että eikö se nyt ymmärrä, nukkumaan pitää päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiha tokkiisa, mie oon mont kertaa meinant viijä kirppis lootaan tään puseron, mut takasin kaappiin henkarin päälle oon laittanut. Mie tykkään täst keltaset, kiva sävy, joka miulki passaa. Pusero on vaa pikkasen kaapis kutistunut:(
   Juuh, miun mummokoira toisinaan tulee istumaan viereen, ku oon netissä, vaik hää olis jo ollu nukkumassa, hää ku miun toises sängys makkaa.

   Poista
 6. Voi miten tyylikäs mummo.
  Kyllä tuosta kirjoittamastasi iästä voi reilusti 10 vuotta vähentää.
  Nuorekas ja upea olet !
  Kiva kun laitot tuon kuvan.

  Oikein ihanaa viikonloppua ja kiitos kun jaksat minun blogiini kommentoida ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, sinä se osaat valita sanat, joista tulee oikein hyvä mieli:)
   Ihanaa ja luontorikasta viikonloppua sinulle, kun istut mökin kuistilla tai kotisi ulkokeinussa:)

   Poista
 7. Tyylikäs kuva ja nuorekas Anni, minä kun luulin, että ollaan saman ikäsii. Mutta, mutta perässä tulen ja lujaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti siul, voijaanha me silt olla samanikäisiä...ikä on pari kolm numeroo, mut nuori mieli, se on jotaki se...mut;> ko mummo on pahast höpsähtäny, ku se laittaa jottain nättii, mummo tyylistä poikkeavaa yllensä,> mut nuoremmat leidit ovat vaan tyylikkäitä, >ja sitä nuoremmat ovat tosi muodikkaita.ja kooleja.<..näi mie sen itteksein oon tuuminu ..mut näillä mennään nii kauan ko ite saa vaatteensa päälle ja jaksaa kiinnostaa, mitä naisilla yleensä on päällä ja miehilläki....

   Poista
 8. On niin nätti kuva ja kuinka upeasti jakku pukee sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitti siulle, täs iäs kehut on mukavia. Mie joskus inhosin keltast värrii, mut nykyään ko on monen sävysii värei, nii kyl niist omansa löytää, jos vaan kulkee silmät auki:)

   Poista